ПАРТНЬОРИ


Хъс ООД - Търговия и производство на метали

Фирма ХЪС ООД е основана през 1990г. с централен офис гр. Пловдив и е с основна дейност Търговия с метали и производство на метални изделия. Компанията е семейна и постига значително развитие след 1998г.
През годините компанията инвестира в технологично оборудване, нови и модерни складови бази.
Широката гама стоманени продукти и големите складови наличности, дават възможност да се задоволи търсенето на метали и метални изделия в различни сегменти - строителство, машиностроене, последваща преработка, индустриална техника и др.

Компанията разполага с:
• 14 складови, търговски и производствени бази с над 600 000м2 обща площ, от които приблизително 200 000м2 закрити площи
• Над 70 000т. складови наличности
• Енергичен и квалифициран екип, готов да посрещне и отговори на потребностите на клиентите
• Над 50 тежкотоварни автомобила, което позволява извършването на бърза и качествена доставка към клиента
• Финансов потенциал за изпълнение всички ангажименти към доставчици и партньори в срок
• Техническо оборудване за производство на различни метални изделия и заготовки


Хидромат - Хидроизолации и топлоизолации

Фирма Хидромат ООД е 100% частна, българска фирма с предмет на дейност проектиране, внос, доставка, монтаж и гаранционно обслужване на системи от хидро и топлоизолациионни материали за сгради и съоръжения. Съдружници и управители на фирмата са инж. Кирил Маслев и неговият син инж. Антон Маслев.
Хидромат ООД е една от най-големите фирми в България, вносител на газопламъчни, битумни хидроизолации от Чехия и Италия. Предлагаме всички видове рулонни мембрани - SBS и АРР полимер-битумни мембрани, като за избора на най-подходящия тип изолация екипи от специалисти извършват оглед на място. Анализът на съществуващото състояние е повече от важно за клиента.
Фирмата има много добре развита дистрибуторска мрежа в цялата страна с добре снабдени складове. Годишните продажби на битумни мушами е над 2 500 000 м2.
От друга страна фирма Хидромат е безспорен лидер за България в подземните хидроизолации. Вече 15 години проектираме и изпълняваме хидроизолациите в един от най-отговорните НАЦИОНАЛНИ обекти - Софийското метро. Там неведнъж сме доказали професионализмът и отговорностите които поемаме и удържаме.Основните продукти които се използват в обекта са самозалепващи се и бентонитови хидроизолации произведени от фирма GRACE – Англия.
Топлоизолациите са друга силна страна на ф-ма Хидромат ООД.
Предлагаме различни решения с експандиран полистирен - EPS, екструдиран полистирен – XPS и минерални вати.


Теразид ЕООД - Качествен подход в интериора

През годините топлоизолацията се превърна в необходимост за всяка сграда, независимо дали тя е нова или стара. За да запазите уюта у дома, както и да намалите разходите си за енергия, ние Ви предоставяме нашите качествени интегрирани фасадни топлоизолационни системи, които са сертифицирани по ETAG 004.
Скъпи приятели,
запознайте се с новата кампания на "Теразид" ЕООД, която ще Ви провокира да научите повече за великите постижения на наши сънародници, за красотите на България и за минали исторически събития.
Вярваме, че, също като нас, разгръщайки страниците на "Вечните български символи" и Вие ще бъдете покорени от мащабите и величието на българското. И забравяйки за момент всекидневните грижи, ще съзрете онова голямо и велико тайнство, което се крие във всеки от нас и което е повод да се гордеем с миналото, а защо не и с бъдещето си?


Инвестиционно намерение
Copyright © 2007 - 2024 antas-bg.com, All Right Reserved, Programs & Design by Neptune 92