ЗА НАС

Фирма "АНТАС" е основана през 1990 година.Основната и дейност е била - строителство и ремонт на обществени и частни сгради.

През годините фирмата се доказва като надежден партньор в строително - ремонтните работи. Има изградени много Административни сгради, Детски градини, Пречиствателна станция за отходни води и още много обекти.

След 2000 година цел на фирмата е изграждането на жилищни сгради на принципа на Предприемачеството като осъществява целия процес от проектирането до завършването на обектите чрез собствено финансиране.

През 1994 година фирмата започва нова дейност - търговия със строителни материали и открива първия си магазин за строителни материали. През 1996г. отваря склад за строителни материали на едро и дребно в гр. Шумен и за кратко време заема място сред най-големите конкуренти на пазара в региона. Клиенти на фирмата стават големи промишлени и строителни фирми, както и търговци на едро. През следващите 2 - 3 години фирмата открива последователно собствени складове и магазини за строителни материали в градовете Разград, Търговище.

Днес основната дейност на фирмата е търговия с черни метали и производство на LT - ламарина, метални керемиди и оградна мрежа.

Copyright © 2007 - 2022 antas-bg.com, All Right Reserved, Programs & Design by Neptune 92