ПРОИЗВОДСТВО

От 1999 година фирма "АНТАС" изработва LT-40 и LT-20 с машини собствено производство. През 2014 година фирмата закупува ролко - огъваща машина за LT-40 - с което производството и продажбата на покривна ламарина значително се увеличи. През 2015 година фирмата пуска линия за производство на плетена оградна мрежа. През 2018 година се пускат две нови линии за производство на LT-40 и производство на метални керемиди от пластифицирана ламарина.

1. Метални керемиди.
Металните керемиди имат широко приложение. Покривите изградени с метални керемиди са надеждни и леки в сравнение с всички други покрития. Ламарината от която са произведени металните керемиди е пластифицирана и издържа на големите разлики в температурата лято - зима. С покрив от метални керемиди отводняването ви е гарантирано, през зимните месеци и най-малката слънчева светлина помага снега да не се задържа върху покривите.

Метални керемиди - Антас ООД

2. LT-40 Покривна ламарина.
Покривната ламарина LT-40 може да се произвежда от поцинкована и пластифицирана ламарина по RAL. Този вид ламарина може да се използва, както за покриви, така и за стени и огради.

Метални керемиди - Антас ООД

3. Плетена оградна мрежа.
Оградната мрежа се използва най-вече за ограждане на площи. Тя има широко приложение поради това, че е лека и лесна за работа. Оградната мрежа може да се изработва в най-различни размери и дебелини по желание на клиента.
Отвори от 40/40 мм до 70/70 мм
Тел от ф1.8 мм до ф 3.0 мм
Височина от 800 мм до 4000 мм.

Плетена оградна мрежа - Антас ООД

Плетена оградна мрежа - Антас ООД

Плетена оградна мрежа - Антас ООД

4. Дървени къщи.

Плетена оградна мрежа - Антас ООД

Инвестиционно намерение
Copyright © 2007 - 2024 antas-bg.com, All Right Reserved, Programs & Design by Neptune 92